The page you are requesting is not available
in your selected language

Please select a different language

Service & reparatie

Altijd tot uw dienst

Online een oplossing zoeken

Problemen met uw apparaat? Misschien kunt u het zelf oplossen. In het gedeelte Problemen oplossen of de FAQ's voor uw product vindt u mogelijk de oplossing voor uw probleem.

Omruil & reparatie service

Is uw product onverhoopt defect, klik dan hieronder voor service.
+ Ga naar omruilservice

Volg hier uw reparatie

Volg de voortgang van uw product in reparatie
+ Ga naar reparatiestatus

Garantie

Philips geeft standaard 2 jaar garantie op al haar producten. Tevens lopen er regelmatig acties om verlengde garantie te verkrijgen, nadat u uw product hebt geregistreerd. Meer informatie over garantie hieronder:
Acties

Garantiedocumenten

Algemene garantie (239KB) Garantie-Armaturen (63KB) TV garantie (197KB)