The page you are requesting is not available
in your selected language

Please select a different language

Philips Consumer Care

Altid klar til at hjælpe

Twitter

Philips Consumer Lifestyle har også support på Twitter. Tøv ikke med at kontakte os der!
+ Twitter

Live Chat

Det er også muligt at modtage support gennem Philips Consumer Lifestyle live chat.
+ Chat nu
+ TV Chatt

Reparationsløsninger

Kunne du ikke finde en løsning online via Ofte stillede spørgsmål eller dit produkt side?
Til TV, kontakte vores TV support for fejlfinding og mere information.
For alle andre produktgrupper, bedes du kontakte din forhandler for reklamation. Hvis du har købt dit produkt gennem Philips Online Shop kan du kontakte vores support.
+ Flere spørgsmål
+ Find dit produkt
+ Kontakt os

Garanti

Se følgende dokument for mere detaljerede oplysninger om Philips’ garanti. Kontakt din lokale Philips kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.

Din internationale garanti fra Philips

Din internationale garanti fra Philips (159KB)

Din internationale garanti fra Philips, engelsk

Din internationale garanti fra Philips, engelsk (256KB)

Garanti-belysning

Garanti-belysning (62KB)

Reservedele og tilbehør

For reservedele og tilbehør, skal du kontakte din forhandler. Du kan også finde reservedele i Philips Online Shop.
+ Online Shop