Behöver du teknisk support?

Börja med att kontrollera att den senaste programvaruversionen är installerad på TV-apparaten. Klicka här för att se hur du tar reda på om den senaste versionen är installerad.

Gå till vår felsökningsguide för TV-apparater så kan du se om du hittar en lösning på ditt problem.

Vill du ändå skicka ett e-postmeddelande? Skicka ett meddelande till Philips TV-support här.

Vill du skicka ett e-postmeddelande som rör en annan produkt?
Klicka här.